Nakupte alespoň za 800 Kč a dopravu máte zadarmo! Nakupte alespoň za 800 Kč a dopravu máte zadarmo!

BEEZ je více než jen chutná náhrada sladkostí

Potřeba klást důraz na zdraví je pro nás prvořadá. Do našich produktů se proto snažíme vždy přidávat pouze suroviny, které jsou pro lidské tělo příznivé, ale chutné zároveň . Přesně za takovou bychom mohli označit novinku z dílny Max Sport – tyčinku BEEZ.

Tento lahodný snack nemá žádná omezení a lze jej konzumovat prakticky při všech příležitostech. Ať už jako náhradu za klasické sladkosti, jako drobnost na cesty nebo chutnou svačinu ke kafé. Navíc je skvělý i pro děti. Jednoduchým složením je skutečným potěšením pro vaše chuťové pohárky. Skládá se z ovesných vloček, medu, kokosového oleje či sušeného ovoce a vyrábí se ve třech lahodných příchutích. Jsou to fík se skořicí a švestkou, granátové jablko s acai bobulemi a pomerančovým olejem a třetí příchuť obsahuje ženšen se zázvorem a guaranou.

Tyčinka Beez je kromě skvělé chuti i vhodným partnerem pro organismus ze zdravotního hlediska. Díky medu má imunologické účinky a pomáhá předcházet chorobám. Nemusíte tedy do sebe dostávat různé umělé léčiva, ale dopřát si pravidelně medovou pochoutku. Samozřejmě tyčinka nenahrazuje lékaři předepsané léky, nýbrž je vhodnou alternativou k různým umělým doplňkem stravy.

Ručně vyráběná z ovesných vloček

Ručně vyráběná tyčinka v bio kvalitě kromě lahodné chuti nabízí i další benefity. β-glukan obsažený ve vláknině z ovesných vloček má příznivé účinky při podpoře trávicího systému. Nejenže napomáhají trávení, ale jsou i lehce vstřebatelné a nezatěžují organismus. Plné vitamínů a minerálních látek jsou skutečně vhodnou alternativou běžně dostupných sladkostí plných umělých cukrů. Ovesné vločky mají rovněž pozitivní vliv na činnost srdce a snižují krevní tlak či cholesterol.

Plná medu

Obsah medu je pro náš nový produkt také velmi podstatný. Právě on dělá z Beez tyčinky imunologickou bombu. Jeho protizánětlivé a antibakteriální účinky jsou obecně velmi dobře známé. Med rovněž napomáhá při virových a respiračních onemocněních. Má uklidňující účinky na nervový systém a je přírodním zdrojem energie.

Skvělé vlastnosti kokosového oleje

V neposlední řadě je třeba určitě zmínit i kokosový olej, který pomáhá doplnit tyčinku dalšími živinami. Je bohatým zdrojem antioxidantů a obsahuje vitaminy A, C a E. Prokazatelně má antivirové a antibakteriální účinky, což opět dokazuje skvělé imunologické vlastnosti tyčinky Beez. Přírodní původ Beez – ky nám umožnil zařadit ji do kategorie Clean Label. Její složení je jednoduše přehledné a snadno pochopitelné. Cílem tohoto trendu je přidávat do potravin co nejméně ingrediencí.

Nedíváte se tedy jen na chutnou delikatesu a náhradu sladkostí. Beez je skvělým společníkem a pomocníkem ve všech směrech. Navíc kromě výše zmíněných vlastností i skvěle chutná. Rozplývá se na jazyku a je měkoučký. Vyzkoušejte ho ještě dnes.